Actuem en els partits judicials de

Girona capital, Santa Coloma de Farners, Blanes i Figueres.


PROCULEX 1959, S.L. Anna Romaguera Colom

Telèfon: +34 972 840 169

Proculex 1959 S.L. Anna Romaguera Colom, som un despatx de Procurador dels Tribunals, del qual es titular ANNA ROMAGUERA COLOM, Llicenciada en Dret i Procuradora dels Tribunals.

El nostre àmbit d’actuació son els partits judicials de Girona capital, Santa Coloma de Farners, Blanes i Figueres.

Anna Romaguera Colom, titular del despatx, es Llicenciada en Dret per l’UDG (1995 – 1999) i Diplomada per la Universitat de Barcelona. Està en possessió dels títols de Procuradora dels Tribunals i de Gestora Administrativa. Va exercir com advocada col·legiada a Iltre Col·legi d’Advocats de Girona durant tretze anys (2000 – 2013). El 2013 va obtenir el títol de Procuradora dels Tribunals i a partir del dia 1 d’octubre del 2013 exerceix com a tal. Té encarregada la liquidació del despatxos de Procuradors dels Tribunals de Concepció Bachero Serra i de Joaquim Garcés Padrosa a partir de la seva jubilació.

Oficials Habilitades: Anna Maria Abuli, partits judicials de Girona i Figueres; Blanca Sureda Fita, partits judicials de Sta. Coloma de Farners i Blanes. Cristina Rojas Redondo, partits judicials de Girona, Figueres, Sta. Coloma de Farners i Blanes.

Tramitadors: Mª Asecensió López,, partits judicials Girona i Figueres.

Comptabilitat i facturació: Gemma Fernàndez i Neus Fàbrega (ARMR, SL).

 

Proculex, S.L.