L´ Empresa


Proculex, S.L.

 

PROCULEX 1959 S.L. Anna Romaguera Colom som un despatx legal de Procurador dels Tribunals. El despatx es de fundació recent però els professionals que l’integren acumulen una llarga experiència.

PROCULEX 1959 S.L. Anna Romaguera Colom, base la seva estratègia en la professionalitat i la diligència, coordinant els seus recursos per donar servei en diferents partits judicials de les comarques de Girona.

PROCULEX 1959 S.L. Anna Romaguera Colom,  aposta per l’evolució i el canvi cap a la millora continua per tal que el seu sistema de gestió sigui eficient i eficaç.

El sistema de gestió de PROCULEX 1959 S.L. Anna Romaguera Colom, garanteix una organització orientada a processos i sustentada per persones que treballen amb criteris de qualitat, eficàcia i rendiment.

PROCULEX 1959 S.L. Anna Romaguera Colom, està compromès  en la millora de les capacitats i les competències del seu personal i posa a la seva disposició tots els recursos necessaris per assolir els objectius.

Acumulem l’experiència de més de 30 anys dels despatxos de Procuradors dels Tribunals del que som liquidadors i que han estat un referent dintre el seu àmbit.

Mantenir i millorar aquest posicionament es el nostre objectiu principal com empresa.